Vitamin-/Mineralterapi

Ved sygdom og andre belastninger af organismen stiger din krops behov for bl.a. vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer. Eventuelle mangler kompenseres og ekstra tilskud anbefales i en period, hvor din krop har brug for mere energi til at regenerere og styrke dens egne selvregulerende og selvhelbredende mekanismer.

Vitaminer og mineraler indgår som bestanddele af enzymerne i kroppen. Enzymerne virker som katalysatorer for de kemiske processer i cellerne. Uden enzymer og dermed uden vitaminer og mineraler ville cellernes stofskifte gå i stå, og livet ikke kunne opretholdes.

Kostterapi

Med ændrede og bedre kostvaner kan du opnå et bedre resultat af alternativ behandling. Hver celle i din krop bygges op af den luft, du indånder, den mad, du spiser samt den væske, du drikker! Kosten har afgørende betydning for din sundhed.

Jeg giver kostanbefalinger i nøje overensstemmelse med det problem, du konkret kommer med. Det kan f.eks. være en leverdiæt, candidadiæt, syre/base-diæt, udrensende diæt o.s.v.

Mine kostråd gives i nært samarbejde med dig, og er i størst muligt omfang tilpasset din levevis.

Symbioseterapi

Menneskets hud samt alle vore slimhinder (luftveje, fordøjelseskanal og kønsorganer) er beboet af et stort antal mikroorganismer i.e. bakterier, svampe og gærceller. Samlivet mellem menneske og mikroflora bygger på gensidig afhængighed og støtte = symbiose. Symbiose er en forudsætning for sundhed. Forstyrres denne, opstår der en dysbiose, som er overvækst af uønsket mikroflora.

Symbioseterapi genopbygger med homøopatiske præparater og/eller mælkesyrebakterier den naturlige mikroflora på din hud og på dine slimhinder og øger din krops kapacitet til bekæmpelse af infektioner, betændelser og forgiftninger.

Regulationsterapi

Ved hjælp af regulationsterapi kan man genoprette ubalancer ved at op- eller nedprioritere organernes funktion. Dette gøres bl.a. med medicinske urter enten som urteblandinger (ekstrakter) og/eller som urtetheer.

Medicinske planter virker styrkende på din organisme og er bl.a. udrensende, stimulerende, helende, betændeleseshæmmende og genopbyggende.

Urter er naturens skatkammer!