Konsultationen

En konsultation begynder med en samtale, hvor jeg forsøger at få et overblik over dine nuværende og tidligere sygdomme/symptomer, kostvaner, ordineret medicin, etc.

Herefter foretager jeg en bioelektronisk funktionsanalyse. Dette foregår med min biotron – også kaldet et ohmmeter – som måler elektriske impulser d.v.s. energierne fra dine organer. Målingerne foregår på akupunkturpunkter på dine hænder og fødder.

Jeg fortsætter med at teste diverse præparater såsom vitaminer, mineraler, homøopatiske midler, urter, symbioseprodukter og fedtsyrer. Dette foregår med biotronen på dine hænders akypunkturpunkter. Testen er smertefri!

Når jeg er færdig med at teste, sammensætter jeg et regenerationsprogram baseret på resultaterne fra testen, din sygdomshistorie, aktuelle gener samt min erfaring og viden om netop dine problemer. Programmet vil som regel bestå af vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier, kostråd etc. Du må påregne en vis udgift til køb af de anbefalede præparater.

Det anbefalede program, som er nøje tilpasset dig og din krops behov, bør normalt følges i 6-12 uger. Periodens længde kan variere fra person til person. Jeg må stærkt anbefale, at du gentestes i slutningen af dit program, således at vi i fælleskab kan vurdere den opnåede virkning og om nødvendigt foretage tilpasninger.

Jeg yder naturligvis psykisk støtte gennem hele behandlings-/terapiforløbet efter behov.